Serveis tecnològics

A La Taba desitgem que tothom pugui fer servir la tecnologia que tenim a l’abast d’una manera senzilla i dinàmica. Sabem que per a la Gent Gran no sempre és fàcil i no tothom disposa d’una ajuda, quan la necessita, per donar-li un cop de mà.

Per això hem dissenyat els tallers grupals i individuals dedicats a millorar la vostra experiència amb mòbils, tauletes i ordinadors. Us expliquem coses bàsiques per millorar l’experiència diària amb aquests dispositius: conèixer millor el mòbil, WhatsApp, aprendre a fer i rebre videotrucades… I també hem creat el servei “Càpsula de temps”.

Algun cop se us ha desconfigurat el televisor? No trobeu alguna aplicació al mòbil o a la tauleta? Voleu que la lletra sigui més gran? No sabeu com veure els vídeos al televisor? Voleu descarregar les fotografies del mòbil a l’ordinador o al núvol? Doncs per aquestes coses i moltes més hem dissenyat aquest servei.

La càpsula de temps consisteix a adquirir un abonament de temps, entre 30 minuts i 3 hores. El preu és a partir de 10€, depenent del temps contractat.

Aquest temps el podeu gastar en fraccions cada cop que tingueu un dubte o una incidència amb qualsevol aparell tecnològic: dispositius mòbils, televisors intel·ligents, polseres d’activitat… Nosaltres farem tot el possible per solucionar-ho i, si voleu, us ensenyarem a fer-ho per properes vegades.

Podeu venir a La Taba i així aprofiteu per tafanejar la selecció d’articles que tenim a la botiga o bé, ens podeu contactar i ens desplacem al vostre domicili.