Qui som?

Som un nou espai tecnològic a Sant Celoni pensat per a la Gent Gran i el seu entorn.

La Taba és un projecte pensat i madurat durant molt de temps per la Griselda i l’Iñaki. El nostre objectiu principal és minimitzar la coneguda bretxa digital i que la vida de la Gent Gran i el seu entorn sigui una mica més senzilla.
La Taba neix de la nostra experiència formativa, comercial i social quant a les dificultats que troba la Gent Gran en l’ús de les noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC). 

Desitgem que tothom pugui fer servir la tecnologia i els productes que hi ha al mercat per ajudar a fer que el seu dia a dia sigui més fàcil i entretingut. Aspirem a fer que les diferents generacions estiguin més i millor connectades i per això apostem per les relacions intergeneracionals. Al nostre espai tothom és benvingut, fins i tot els més petits disposen d’un espai on poden dibuixar i llegir contes mentre els grans parlem.

A la botiga podeu descobrir productes per facilitar la vida quotidiana dels més grans. Disposem d’una selecció d’articles de parament de la llar, jocs, llibres amb la lletra gran i per exercitar la memòria, il·luminació, mobilitat i tecnologia dissenyada especialment per als Sèniors.

Amb els nostres tallers grupals o individuals apropem a la tecnologia al ritme de cada persona. També disposem d’un ampli menú de serveis per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir amb qualsevol aparell tecnològic.

La Taba neix amb la il·lusió d’aconseguir que la vida quotidiana de la nostra Gent Gran sigui més fàcil, entretinguda i activa.