Dia dels avis i de les àvies

Si celebrem el dia del pare i el dia de la mare, els avis i les àvies també mereixen aquest reconeixement. És per això que el 26 de juliol celebrem el dia internacional dels avis i les àvies.

Aquest dia en concret es va triar per ser el dia en què, en la litúrgia catòlica, és Sant Joaquim i Santa Anna, pares de la Mare de Déu, avis de Jesús. Nosaltres pensem que és igual el dia que es triï, però és necessari que hi hagi un Dia dels Avis i de les Àvies per agrair tota la feina que han fet i fan amb els nets i familiars.

Hi ha moltes maneres de commemorar aquest dia, podem dir als nets que els hi facin una manualitat, o millor encara que la facin amb ells i així passen una bona estona junts. 

Preparar un vídeo amb fotografies familiars i veure’l amb ells. És una idea fàcil, econòmica i molt positiva per reforçar la seva memòria. Proveu de barrejar imatges antigues i noves i així farem també un bon exercici de memòria, tant per ells com per nosaltres. 

Passar una bona estona en família, dinant, jugant a un joc de taula, passejant per llocs on fa temps que no hi van…

Si us ve de gust aprofitar l’ocasió per fer-los un regal pràctic i original, a La Taba en tenim molts per triar: jocs de taula, llibres d’activitats, sopes de lletres, jocs, bastons, artesania i la nostra selecció de tecnologia adaptada. 

També els podeu regalar un taller a La Taba per millorar la seva experiència digital, poden fer-lo ells sols o grupal de fins a 4 persones. Passaran una estona entretinguda i se sentiran més segurs amb la tecnologia. Més informació aquí: https://www.taba.cat/serveis/

 

El principal és passar temps amb ells, no cal que sigui el Dia dels Avis i de les Àvies, però si us serveix d’excusa és perfecte!