Bleta, és l’hora de fer les coses fàcils

Un dels productes estrella i dels que més orgullosos estem de tenir és la tauleta Bleta. És una tauleta totalment personalitzable, amb la que podem fer tot el que faríem amb qualsevol tauleta Android, però d’una manera senzilla i intuïtiva.

La Isabel García, executiu en cap (CEO) i cofundadora de Bleta ens explica en què consisteix el projecte Bleta:

“La revolució de Bleta és voler que les persones grans facin servir la tecnologia amb la mateixa facilitat que la gent jove, amb les mateixes eines. No volem que la gent gran utilitzi unes aplicacions determinades, sinó que puguin utilitzar les mateixes aplicacions que els seus nets. Creiem que aquest fet és una mena de revolució. A Espanya, no hi ha res com el nostre projecte, i per això la rebuda està sent tan bona” 


 

 

 

 

 

Amb la Bleta no us avorrireu. Trobareu preinstal·lats jocs de Senior Games amb els que podreu jugar sols o en línia amb altres usuaris, aplicacions per llegir o escoltar llibres, notícies… i, si n’hi ha alguna que no trobeu, podeu descarregar-la des de la Google Play Store. 


No hi ha dubte, la Bleta és el millor regal per a totes aquelles persones que, siguin sèniors o no, volen fer servir la tecnologia sense complicar-se.

El seu preu (299 €) inclou accessoris: una elegant funda rotatòria 360 graus i un pràctic bolígraf tàctil. A més, a La Taba, te la deixem totalment configurada perquè gaudeixis d’ella des del primer moment. 
Si vols ampliar la informació aquí et deixem el web de Bleta