Aplicacions per al mòbil per entrenar la ment.

En aquest post us volem presentar algunes aplicacions per al mòbil que us ajudaran a treballar la memòria, contrarestar el deteriorament cognitiu, millorar la concentració, i, en general exercitar la ment. Amb aquests jocs, estareu distrets i fins i tot podreu jugar amb familiars o coneguts.
A continuació us detallem 4 de les aplicacions que més ens han agradat i que trobem més senzilles d’accedir. També hem tingut en compte que estiguin en català o en castellà:

Recordeu que si teniu dubtes de com accedir a les aplicacions, necessiteu que us ajudem a descarregar-ne alguna o voleu que us ensenyem a jugar-hi, veniu a veure’ns i ho farem junts!

 

 

1. SKILLS: entretinguda i amb proves per a treballar la memòria i la velocitat, entre altres beneficis per la salut mental. Hi trobareu jocs com aquest que veieu a la fotografia, en el que ens repta a trobar el número “8” entre totes aquestes “B”.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                           
2. COGNIFIT: Ideal per estimular i entrenar la ment al complet. Millorarem la memòria a curt termini, la coordinació i la percepció auditiva.
Aquesta aplicació té l’opció de canviar l’idioma al català i al castellà.

 

 

 

 

 

3. APALABRADOS: Joc molt similar a l’Scrabble. Es pot jugar en línia amb amics i familiars. Ajuda a divertir-se i a treballar el llenguatge. Disponible també en català.

4. PREGUNTADOS: Joc de preguntes i respostes amb 6 categories. Ideal per competir amb coneguts i demostrar qui té més coneixements de cultura general. Un gran joc per entrenar la memòria quotidiana.

 

 

Us deixem també el link d’uns exercicis per a la prevenció del deteriorament cognitiu que ha realitzat l’Ajuntament de Madrid. Són exercicis molt interessants, la navegació és senzilla, no heu d’instal·lar res. Només heu de clicar aquí

 

I recordeu que la tecnologia és una bona eina per mantenir la ment activa, socialitzar i augmentar la nostra concentració, entre altres beneficis. L’important és saber què i com fer-la servir.